DOM W SIEWIERZU

Projekt wiatrołapu, komunikacji, salonu, jadalni, kuchni i łazienki na parterze oraz komunikacji, łazienki i pralni na piętrzez w domu w Siewierzu. Łączna powierzchnia pomieszczeń objętych projektem to 104 m2, a całego domu to 212 m2

Założeniem było zaprojektowanie nowoczesnego wnętrza z dodatkiem akcentu kolorystyczne. Jako baza został zaproponowany kolor biały, antracytowy i szary. Akcent kolorystyczny to soczysty kolor żółty. Dodatkowo w celu ocieplenia całościami miejscami zaplanowane zostały drewniane akcenty.

SIEWIERZ

104 m2

STUDIO KUGO
PRACOWNIA ARCHITEKTURY WNĘTRZ

Siewierz_01
Siewierz_02
Siewierz_03
Siewierz_04

PARTER

PIĘTRO

Projekt wiatrołapu w kolorystyce bieli i antracytu pojemną szafą i podwieszanym siedziskiem.
Projekt wiatrołapu ze ścianą wykończoną taflą lustra, konsolą na podręczne rzeczy i dekoracyjnym oświetleniem
Projekt strefy dziennej z wejściem do łazienki
A_ (6)
A_ (5)
A_ (8)
A_ (9)
A_ (10)
A_ (11)
A_ (12)
A_ (13)
A_ (15)
A_ (14)
A_ (16)
A_ (17)
A_ (18)
A_ (19)
A2__Scena 7.effectsResult
A_(23)
A_(24)